10 Billiga städer i Europa att besöka och uppleva

10 Billiga städer i Europa att besöka och uppleva

Om man inte vill resa särskilt långt och samtidigt vill göra så på en liten budget så kan man sikta in sig på billiga städer i Europa. Det finns så oerhört mycket att se även nära inpå. Städer som Budapest, Krakow, Kiev med flera har mycket att erbjuda och det finns mycket att göra.

Att backpacka runt i Europa är hyfsat lätt tag vare bra tåg, buss och flygförbindelser. Fyndar man billiga flygbiljetter så kan man snabbt och enkelt samt billigt ta sig runt mellan städerna.

Åker man tåg eller buss så får man även se ännu mer av länderna, förvisso via ett fönster men ändå. Vill man åka på en liten budget så kan man sikta in sig på Östeuropa. Där finns det gott om platser att upptäcka och uppleva.

Så om du har planer på att resa men skralt i kassan, varför inte sikta in dig på någon utav följande 10 städer?

Billiga Städer i Europa

  1. Kiev
  2. Bukarest
  3. Sofia
  4. Krakow
  5. Belgrad
  6. Warszawa
  7. Sarajevo
  8. Budapest
  9. Český Krumlov
  10. Sankt Petersburg

Gör man en rundresa mellan dessa städer så kan man verkligen få se och uppleva mycket utan att behöva spendera mycket pengar. Städerna har väldigt mycket kultur, vacker arkitektur och annat att se och göra.

Använder man även couchsurfing för att resa så sparar man in mycket pengar på boenden. På AirBnb kan man också göra riktigt bra klipp ibland precis som när man hittar bra kampanjer hos Booking.

För flygbiljetten så kan man leta sistaminutenbiljetter med endast flygstol, det brukar gå att fynda billiga biljetter på det viset om man har lite tur med timingen. Tack för att du läste det här inlägget!

Safe travels!

spacer svenskabackpackers backpacka svenska backpackers resa resor sverige resenärer

Läs Mer

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.