Att resa är viktigt för mig

Jag har alltid gillat att resa, att utforska och upptäcka håller mig levande. Nu börjar jag känna att min själ vissnar lite mer och mer för varje månad som passerar. Den här pandemin får gärna ta slut snart men det verkar ju tyvärr inte ske i första taget.

Desto längre tid det går sedan jag sist var ute och reste desto mer inser jag att det är viktigt för mig att få komma iväg och resa ibland.

Det ger mig livsglädje som få andra saker och det låter mig ladda batterierna trots att motsatsen egentligen vore mer logisk.

Jag verkligen längtar ihjäl mig tills att jag kan resa igen, om än bara för en vecka eller två och visst går det just nu men det är inte samma sak.

Nedstängda verksamheter åt höger och vänster, ledsen lokalbefolkning och bara allmänt hårda situationer överlag tror jag skulle ta udden av själva resans upplevelse.

Som tur är så går det ju att resa runt en del inrikes men Sverige är ändå bara Sverige på något sätt. Fast nu när jag skriver det så inser jag ändå att jag är väldigt dåligt berest inom landet.

Helst av allt så åker jag iväg från Europa när jag är på resande fot. Detta för att få komma bort en bra bit och få se någonting verkligen nytt.

Jag skulle definitivt säga att resa är en livsstil för mig. På tal om livsstilar, kika in livsstilsblogg.se där man kan läsa om allt mellan himmel och jord.

Nästa land i sikte

Min favoritplats i världen just nu är Asien och där finns det många länder kvar som jag vill upptäcka. Högst på listan just nu så står Japan. Det verkar vara ett jättehäftigt land med väldigt trevlig lokalbefolkning och mycket nytt att uppleva.

Tills vidare så får jag gå och dagdrömma om att kunna besöka Japan men en vacker dag så ska jag vandra runt där bland neonljusen i Tokyo och hänföras av landets olikheter och kulturkrockar. Samt vräka i mig sushi så mycket som det bara går!

Tack för att du läste inlägget, även om det mest var lösa tankegångar som plottrats ned!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.