Bali och Lombok

bali och lombok

Bali

Bali, en av Indonesiens 13 000 öar, är känt för att vara ett riktigt surfparadis och har tack vare det blivit ett väldigt populärt resmål. Men ön är så mycket mer än bara surf.

Här finner du stränder som tagna ur drömmar och vyer som du aldrig kommer att glömma. Framförallt Canggu talas det gott om och bör således inte missas. Även Ubud är ett fantastiskt och välkänt resemål som bara måste upplevas.

Solnedgången här är något utöver det vanliga. Tänk dig att hela omgivningen lyser i vackra färger istället för att endast horisonten lyses upp av solen. Det är svårt att förklara med ord men med bilder är det turligt nog enklare.

Bali

Lombok

Öster om Bali finner du ett annat oerhört tilltalande paradis, nämligen ön Lombok. Här finner du bland annat världsberömda Gili Islands. Lombok är ett paradis för dig som älskar natur tack vare sitt goda utbud av tropisk regnskog, berg och magiska stränder varvat med mycket annat.

Inget besök i Indonesien är komplett utan ett besök till Lombok. Här finns bland annat Pusuk Monkey Forest, Mawun Beach, Selong Belanak & viewpoint, Tanjung Aan, Pink Beach och mycket, mycket mer!

I Kuta Lombok kan du enkelt hitta boenden för runt 100-lappen.

Indonesien

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.