Hitta Billiga Hostel

Hitta Billiga Hostel

En backpacking-resa görs ofta på en rätt så tajt budget. Ju mindre man behöver betala för biljetter och boenden desto mer kan man lägga på upplevelser och aktiviteter. Att hitta billiga hostel kan förlänga resan och lämna mer pengar över till annat än boendet.

När man skall besöka en ny plats så är det oftast skönt att ha en eller två nätter bokade redan vid ankomsten. Sidor som Booking, Expedia och Hostelworld(affiliatelänkar) gör det enkelt att söka fram ett lovande boende. Har man tur med en kampanj hos en av sidorna så kan man spara en hel del.

Efter de första nätterna så kanske man vill hitta ett nytt och billigare boende. Det brukar oftast löna sig att ta en promenad och vandra runt för att fråga om priser och tillgänglighet på olika ställen. Att boka på plats kan ibland bli billigare och skall man stanna mer än ett par dagar så kan man ofta förhandla om priset.

För att slippa obehagliga överraskningar när man checkar in så är det ofta en bra idé att läsa recensioner om det finns. Om tjugo resenärer nyligen klagat på bedbugs på ett hostel så kanske man gör bäst i att skippa det även om priset eller läget är kanon.

Här på hemsidan så kan du hitta tips om bra boenden som andra backpackers har delat med sig av. Det är alltså resenärer som varit så nöjda med boenden att de velat tipsa andra så att de också kan ha en härlig vistelse. Du kan hitta listan med över 200 olika boenden genom att Klicka Här.

billiga och bra vandrarhem och hostel

Ett annat jättebra sätt att hitta billiga hostel på är att fråga andra backpackers som man träffar på längs resans gång. Det är alltid kul att få bra tips och att kunna dela med sig av sina egna bra tips och upplevelser.

Så för att hitta billiga hostel kan du antingen leta kampanjer på nätet, vandra runt och förhandla på plats och fråga andra resenärer om tips för att maximera dina möjligheter att hitta ett prisvärt och härligt boende. Safe travels!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.