Billiga Utresebiljetter från Thailand

Billiga Utresebiljetter från Thailand

Ska du ordna VISUM till eller resa till Thailand? Då kommer du behöva en utresebiljett ut ur landet att visa upp, det behöver inte vara en resa hem till Sverige. Det är tack och lov inte krångligt att hitta billiga utresebiljetter från Thailand.

Färdig sökning efter billig bussresa från Thailand till Laos(affiliatelänk):


Anledningen till att man behöver ha en utresebiljett är för att man annars kan nekas inträde i Thailand. Nu händer det väldigt sällan, men det händer och det vore trist om en sådan sak skulle förstöra semestern.

Hur mycket det kostar i Thailand

Sällan så nekas man vid immigrationen i landet utan det är flygbolagen som troligtvis kräver att du har en biljett att visa upp. Detta görs för att om du nekas inträde i Thailand så måste flygbolaget flyga hem dig igen. Logistiskt och byråkratiskt krångel man helst slipper.

Många reser utan och det går bra tills dess att någon frågor efter en utresebiljett, är det värt risken? Det tycker inte vi. Bättre att respektera lagar och regler och att slippa oroa sig.

Om du redan har ordnat ett VISUM så behöver du inte tänka på att skaffa en utresebiljett eftersom att du förmodligen skaffade en när du ansökte om ditt VISUM.

Var hittar man billiga utresebiljetter från Thailand? Det finns jättebilliga bussar man kan boka, utan att använda, mellan Thailand och Laos. I sökrutan här nedanför är rutten redan inlagd. Tryck på sök och du har bokat din biljett inom ett par minuter(affiliatelänk).


 

Man behöver inte använda biljetten trots att man har bokat den så det blir ett enkelt sätt att slippa oroa sig för att nekas inträde på. Har man planer på att resa vidare efter Thailand inom tidsramen för hur länge man får stanna i landet så bör man boka den resan så att man kan använda den utresebiljetten.

(Lägg sidan som bokmärke så att du har den kvar om du inte ska boka din resa redan nu)

Som alltid, safe travels!

1 trackback / pingback

  1. Boka buss i Asien - Se mer av länderna » Svenska Backpackers

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.