Boka Flyg Billigt

boka billigt flyg

Inlägget innehåller annonslänkar för Momondo.

Att boka flyg billigt behöver inte vara så svårt som man kan tro om man vet hur man ska navigera i djungeln av flygbolag. Det finns gott om olika sidor som förenklar sökandet efter ett billigt flyg vilket inte bara sparar pengar utan även tid.

Hitta billigaste flygbiljetten

Sidor som Momondo är oerhört bra att använda när man vill boka flyg billigt. Tack vare sin kalender med prisöversikt så går det väldigt snabbt att hitta extra billiga möjligheter utan att man behöver spendera särskilt lång tid med själva sökandet.

När du surfar in på Momondos hemsida så har du en klassisk sökruta högst upp på sidan så att du snabbt kan komma igång. Ställ in inställningarna efter  dina ändamål och det bör se ut ungefär såhär:

boka flyg billigt med momondo

Sen så klickar du på sök till höger om inställningarna och kommer vidare till nästa sida där vi ska kika in det som är bäst med Momondo.

Till vänster på skärmen så har du en kalender med 20 dagar samt staplar över vardera dag. Staplarna symboliserar lägsta priset för just den dagen så tack vare det kan man enkelt hitta datum där priset sticker ut.

I just den här sökningen så visade sig priset vara rätt så stabilt hela månaden förutom den 15:e då det var dyrare än andra dagar.

Bangkok är ju en destination som väldigt många reser till så det gäller att man bokar i förväg om man ska hitta riktigt bra priser. Är man flexibel med när resans avgång kan ske så är det bara att klicka runt i kalendern tills man hittar något som ser bra ut.

Om vi ställer in att vi vill flyga till Rom istället så ser vi snabbt mycket större skillnader i pris och som du ser på staplarna så hittade vi en billig biljett från Stockholm till Rom på onsdagen 16:e september.

boka flyg billigt med momondo

Så enkelt är det att boka flyg billigt tack vare Momondos söktjänst. Du kan också starta en prisbevakning på just den rutten du vill flyga för att få en notis om billiga biljetter. Det gör du enkelt genom att trycka på Prisbevakning Av/På till vänster om resultaten.

Gå vidare till Momondo

2 trackbacks / pingbacks

  1. Fixa utresebiljett i Asien billigt - Svenska Backpackers
  2. Weekendresa - Härlig avstickare - Svenska Backpackers

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.