Boka Resan Här

Här hittar du olika tjänster, sidor eller verktyg som kan underlätta för dig när du känner för att boka nu på en gång. Kom ihåg att det ofta är bäst att vara ute i väldigt god tid eller antingen väldigt sent. Det beror dock givetvis på vart och när man skall ut och resa.

Det finns finns destinationer som flygbolagen kan kräva att du har en utresebiljett bokad innan du får borda planet. Så se till att läsa på om lagar och regler när det kommer till bland annat visum innan du bokar. Detta för att slippa onödigt krångel eller stress.

Charterresor

Genom att skära ned på onödiga saker så kan resan bli billigare. Hos TripX kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål samtidigt som du sparar pengar.

Dagliga erbjudanden

Sex nya reseerbjudanden varje dag hittar du hos TravelBird. En spännande sida som är värd att bokmärka för att ha bästa möjliga koll på alla nya erbjudanden.

Inspiration från Booking

Om du måhända har idétorka eller bara vill ha lite inspiration så kan Bookings verktyg hjälpa dig att hitta rätt. Få sidor eller företag är så välkända och pålitliga som Booking.


Booking.com

Semesterbostäder att hyra online

InterHome är en spännande tjänst som påminner om AirBnb, kolla in deras hemsida genom att trycka Här.

Vandringsresor och cykelresor

Sveriges ledande researrangör av just vandringsresor och cykelresor är PrimaTravel. De har varit aktiva sedan 1985 och vet verkligen vad som behövs för att lyckas med resan.