Om / Kontakt

Alla reser vi på olika sätt! Just denna sida och detta nätverk är alltså skapat för resenärer som gärna har lite mer fart och fläkt än det som erbjuds på en resort.

Backpacking är ett oerhört brett begrepp som många får samsas under. Detta ska inte vara något problem utan alla som ser sig som backpackers har garanterat nytta av denna sida på ett eller annat sätt.

Det spelar alltså ingen roll om du är en couchsurfande musikant, festprisse, tempeldyrkare eller adrenalin-junkie, oavsett vad så kan Du kan alltid ha nytta av denna sajt!

Tanken med denna sida är att knyta ihop de olika grupperna som finns på Facebook(Se nedan) samt att bli den aboslut bästa portalen för backpackers! Här på hemsidan så kommer du att lätt och snabbt kunna hitta all information som du kan tänkas behöva om just Ditt resmål.

Inte bara det utan du kommer att ha tillgång till oerhört mycket inspirerande information av alla dess olika slag som kan hjälpa dig att hitta nästa destination. Än så länge så är sidan väldigt ny så räkna med ständiga förbättringar och uppdateringar!

Sidan har just nu bland annat över 80 st olika tips på boenden i Sydostasien.

Länkar till grupperna på Facebook:

Svenska Backpackers (Länk)

Huvudgrupp för nätverket och om resande i allmänhet. Har du tillexempel frågor eller funderingar som inte rör en specifik geografisk plats så är detta gruppen att skriva i. Alla tävlingar kommer att ske i denna grupp.


Svenska Backpackers – Asien (Länk)

Största gruppen i nätverket för tillfället är gruppen för Asien.


Svenska Backpackers – Afrika (Länk)


Svenska Backpackers – Australien och NZ (Länk)


Svenska Backpackers – Europa (Länk)


Svenska Backpackers – Nordamerika (Länk)


Svenska Backpackers – Sydamerika (Länk)


Resekompisar (Länk)

En grupp för alla som ska ut och resa eller som redan är ute på äventyr och som vill hitta härligt sällskap.


Nyttja och Bidra

Så att gå gärna med i grupperna som du själv kan ha nytta av men gå hemskt gärna även med i grupperna som du kan hjälpa andra i också. Tanken med hela nätverket är just att resenärer ska hjälpa andra resenärer istället för att behöva förlita sig på t.ex. resebyråer etc. Ju fler vi blir desto mer information och bättre kommer allting att bli så bjud gärna in dina vänner och dela sidan om du vill.


Sociala Media / Kontakt

Facebook-sidaKlicka här för att gå till sidan på Facebook.

E-mail: kontakt (snabel-a) svenskabackpackers .se


Hosting

Hemsidan hostas av Inleed som är ett riktigt stabilt och bra webbhotell.


Hemsidan är med på blogghubb.se

Tveka inte att höra av dig om du har tips eller funderingar!