Skicka pengar utomlands – Billigt och enkelt

Skicka pengar utomlands – Billigt och enkelt

Skicka pengar utomlands – Billigt och enkelt

Att skicka pengar utomlands behöver inte vara dyrt eller krångligt. Som tur är så finns det ett företag som bestämt sig för att underlätta denna process något enormt. Och man underlättar inte bara, utan man gör det även mycket billigare eftersom att överföringen räknas som en nationell överföring.

Företaget som lyckligtvis bestämt sig för att möjliggöra så att det går att skicka pengar utomlands billigt och snabbt hette förut TransferWise men har nu bytt namn till endast Wise.

Det som bolaget gör är att ha pengar på sina konton i en hel del olika länder. Så när du ska skicka pengar från till exempel Sverige till Vietnam överför du pengarna i Sverige. I Vietnam så överför Wise sedan samma summa till den du skickat pengarna, från sitt lokala konto där.

På så sätt gör du egentligen inte en internationell överföring, rent tekniskt sett. Men pengarna flyttas likväl från dig i Sverige till personen i Vietnam. Genom att göra det på detta sättet så slipper man en hel del avgifter, plus att det går mycket snabbare.

spacer svenskabackpackers backpacka svenska backpackers resa resor sverige resenärer

Så det är en relativt enkel och smart lösning som verkligen underlättar och sparar en pengar.

Så om du behöver skicka pengar utomlands tycker jag verkligen att du bör kolla upp Wise. Det är gratis att bli medlem och det kostar inget om man inte gör en överföring. Genom att bli medlem genom länkarna i det här inlägget så får du som ny medlem göra en gratis internationell överföring på upp till 5000 kr.

På så sätt kan du enkelt och billigt testa på deras tjänst för att själv se att den fungerar så pass bra som jag påstår. Så funderar du på eller är du på gång att skicka pengar utomlands? Bli medlem hos Wise så slipper du spendera onödigt mycket i avgift och vänta onödigt länge på att överföringen skall gå igenom.

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Här!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.