Smidigt reservkort utan löpande avgifter

Smidigt reservkort utan löpande avgifter

Att ha ett reservkort med sig när man skall ut och resa tycker jag själv är väldigt viktigt. Råkar man bli av med sitt enda kort så blir det genast väldigt omständligt att försöka ta ut pengar och reser man även på egen hand så blir det ännu krångligare. Därför så är det alltid bra att ha med sig ett reservkort.

Ett reservkort som man väldigt sällan använder bör ju helst inte kosta något att ha så att man inte betalar för något i onödan. Det är av flera anledningar som gör att PFCs Mastercard är väldigt smidigt, framförallt för resenärer.

PFC har inte bara gett ut sitt egna Mastercard utan man har även en användbar APP där man kan dela upp betalningar med sina vänner, om man till exempel varit på en restaurang och skall dela på notan, samt andra bra funktioner.

Ännu ett plus för just resenärer som vill använda kortet är att man slipper extra avgifter och valutapåslag på köp utomlands! Man kan även ta ut upp till 3000 kr varje månad helt kostnadsfritt.

Uttag och köp laddas även in automatiskt i APPen så att du enkelt kan se vad du har spenderat pengar på. Vem vet vad du kan upptäcka för hål som slukar pengar i privatekonomin tack vare det?

Jag själv har ett kort från PFC som jag alltid har med mig när jag reser utifall att något skulle hända med mitt vanliga kort. Peppar peppar men jag har hittills klarat mig utan att tappa bort ett kort, dock så har jag haft sönder en bankdosa och även då var jag väldigt, väldigt glad att jag hade ett reservkort med mig kan jag ju säga.

Om du inte har ett idag så beställ ditt kort från PFC nu och ha reservkortet fixat och klart!

Safe travels!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.