Uppdaterat med billiga och bra vandrarhem och hostel

billiga och bra vandrarhem och hostel

Sidan Tips om boenden är nu uppdaterad med flera billiga och bra vandrarhem och hostel. Alla tipsen om boenden på den sidan är från andra backpackers som varit ute på vift. Sidan har också fått en funktion som gör att man slipper scrolla så långt när man vet vilket land man ska leta i.

Att hitta billiga och bra vandrarhem och hostel kan ibland vara lite tidskrävande och krångligt. Därför så har Svenska Backpackers en hel sida tillägnad Tips om boenden från andra backpackers. På så sätt så blir det verkligen av backpackers för backpackers.

Sen så är ju ett hostel inte automatiskt bra för att det har fått en rekommendation men det underlättar ju att hitta det om andra har rekommenderat vandrarhemmet.

Sidan Tips om Boenden har nu över 190 boenden samlade i en lista som underlättar när du behöver hitta billiga och bra vandrarhem och hostel.

Det är vanligt att kunder lämnar recensioner när de är missnöjda, allt färre gör det när man har haft en positiv upplevelse. Därför så känns det roligt att ha en hel lista med boenden som backpackers tipsar andra backpackers om att använda.

billiga och bra vandrarhem och hostel

Billiga och bra vandrarhem och hostel

I vissa fall så finns det en kommentar med till tipset, den kommentaren skrevs av personen som tipsade någon annan om boendet. Alla boenden i listan finns antingen på Booking eller Hostelworld med direktlänkar vid namnet på boendet.

Idag så uppdaterades listan med många, många boenden. Bland annat så uppdaterades listorna för Ubud, Bangkok, Ho chi Minh, Mui Ne, Hoi An, Koh Samui, Koh Tao och ett par fler destinationer. Vietnams lista gick från 8 boenden till 17 idag, en skaplig ökning.

Så surfa in till sidan Tips om Boenden och börja vraka runt bland billiga och bra vandrarhem och hostel redan nu.

Har du ett boende du vill tipsa andra om? Kommentera gärna och berätta!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.