Vandrarhem i Australien – Lista med tips

Vandrarhem i Australien - Lista med tips

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Booking och HostelWorld.

Att få tips från andra resenärer kan leda till riktigt härliga upptäckter som förgyller resan. Därför så har Svenska Backpackers en sida där tips samlas in från resenärer för att ges till andra resenärer. Här är tips på vandrarhem i Australien!

När man har bott på ett riktigt härligt vandrarhem eller ätit på en riktigt bra restaurang så är det kul att kunna tipsa andra om platsen man uppskattat. Det är exakt det som är tanken med den här listan, att få in tips och att ge tips så att andra också kan ha en riktigt härlig resa med fina upplevelser.

Australien är ett land som tar emot väldigt många backpackers, inte minst från Sverige, och det är ett perfekt land att börja resa runt i eftersom att i princip alla kan engelska. Det är ett väldigt vackert land och det är lätt att göra sig förstådd.

Här nedanför kan du se tipsen på bra vandrarhem som hittills har kommit in till Svenska Backpackers, men det vore kul att förlänga listan så du får gärna tipsa om något boende som inte redan finns med! Hela listan kan du hitta här: Tips om Boenden.

Vandrarhem i Australien

Byron Bay

  • Backpackers Inn –  [Booking] / [Hostelworld] – ”Härlig stämning! Ligger typ på stranden, sjukt bra ställe! Inte dyrt heller för den delen!”
  • Byron Bay Beach Hostel  [Booking] / [Hostelworld
  • Cape Byron Hostel YHA – [Booking] –
  • Nomads Byron Bay  [Booking] / [Hostelworld] –
  • The Arts Factory [Booking] / [Hostelworld– ”Otroligt bra livemusik och nästan alltid någonting roligt på gång!”
  • Wake Up! – [Booking] – 

Cairns

Perth

Sydney

Tack för att du läste ”Vandrarhem i Australien – Lista med tips”! Kommentera gärna och berätta om du har något tips på bra vandrarhem i Australien så kan det läggas till i listan.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.