Full Moon Party – Alla Datum 2017

Innehållsförteckning

Full Moon Party

Även om man inte är en festprisse så är ett full moon party något som bör upplevas. På Koh Phangan i Thailand så samlas det flera tiotusentals glada besökare för en strandfest som dem sent skall glömma. Festen inträffar vid varje fullmåne om det inte är en buddhistisk högtidsdag.

Såhär ser det ut på ett ungefär:

Musiken som spelas är oftast psykedelisk trance och annan EDM varvat med reggae. På senare år så spelas det även mer house och kommersiell dansmusik.

Tänk på att inte ta med för mycket saker då festen är vild och det är väldigt lätt att tappa bort mobiltelefon, nycklar, etc. Det finns tyvärr även problem med ficktjuvar vilket också är en god anledning till att inte ta med för mycket saker.

Var även varsam om du ska försöka hoppa med i det brinnande hopprepet(!) för det är inte den säkraste blandingen ihop med hinkvis med alkohol.

Datumen

Datum för Full Moon Parties 2017:
Torsdag 12, Januari
Söndag 12, Februari
Söndag 12, Mars
Tisdag 11, April
Torsdag 11, Maj
Fredag 09, Juni
Måndag 10, Juli
Måndag 07, Augusti
Tisdag 05, September
Fredag 06, Oktober
Fredag 03, November
Söndag 03, December

Droger

Det säljs oerhört många droger runtom på stranden men man gör bäst i att avstå på denna plats då man inte har någon som helst aning om vad man får i sig. Thailand är ju också en av de absolut sista platserna som man vill få problem med lagen när det handlar om just droger. Men alkohol finns det gott om och finns att köpa i hinkar(!) för en billig slant.

Det är heller inte allt för ovanligt att civilklädda poliser försöker sälja dig droger och sedan arresterar dig om du går på det, sedan så måste du muta dem för att ta dig ur det hela och det kan bli både dyrt och krångligt.


Datumen finns även inlagda  under fliken Länkar/Sevärdheter/Boende på sidan för Thailand.

Safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.