Nätverket Svenska Backpackers

Nätverket Svenska Backpackers

Nätverket Svenska Backpackers innefattar hittills en sida på Facebook, en profil på Twitter, den här hemsidan samt åtta grupper på Facebook! Så det finns inte bara många sätt att lära sig nytt om att resa utan det finns också gott om chanser att hjälpa resenärer ha en grym upplevelse. Målet är och förblir att vara ´av backpackers för backpackers´ så tillsamans kan vi skapa ett riktigt grymt community!

Målet med Svenska Backpackers är att alla backpackers som talar eller förstår svenska ska kunna hitta tips kring resor, varningar, tidigare erfarenheter, utvärderingar och mycket, mycket mera! Tack för att du är en del av det hela.

Grupperna

Ju fler vi blir desto fler kan hjälpa och desto fler kan få hjälp. Tänk så härligt! Så gå gärna i med i så många grupper som du finner inressanta eller som du kanske kan svara på frågor i? :)

Resekompisar

Hitta resekompisar att utforska världen med. Genom att enkelt skriva ett eget eller genom att svara på andras inlägg så hittar du snabbt nya vänner. För ibland vill man ju åka någonstans men ingen i kompiskretsen är särskilt taggad. Då är den här gruppen perfekt för dig.

Svenska Backpackers

En grupp som innefattar allting som har med resande att göra oavsett vart i världen det gäller. Här kommer det även att postas större förändringar, nyheter, tävlingar och mera.

Följande grupper är för mer specifika frågor, vilka kan du hjälpa till i eller få hjälp i? :)

Tips och tricks

Det vore väldigt hjälpbart om du skulle vilja dela av något som kan underlätta för andra resenärer. Har du möjligtvis besökt ett hotell, vandrarhem, restaurang eller liknande som man bara måste få uppleva? Tipsa gärna! Ju mer desto roligare! :)


Tack! Ha en awesome vecka! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.