Vart man bokar en Fejkad Utresebiljett

Fejkad Utresebiljett

Vissa länder har väldigt stränga krav på att man måste ha en returbiljett eller utresebiljett när man ska flyga in i landet. Om man inte har det så kan man bli nekad påstignign på planet av flygbolaget eller i värsta fall nekad inträde i landet när man har kommit fram. Andra länder är inte lika stränga men i många fall så är det oftast bättre att ha en riktig eller en fejkad fejkad utresebiljett för att vara på den säkra sidan.

På grund av dessa regler så det poppat upp flera olika slags tjänster och företag som erbjuder dig en lösning på ditt problem. Att köpa en fejkad returbiljett är enkelt och ofta billigare än att köpa en riktig biljett, som kanske inte ens kommer till användning. Vissa är bättre än andra och jag själv har aldrig provat att använda någon utav sidorna.

Sidorna

Sidorna som du kan finna här nedanför har tipsats om i grupper för resenärer av andra nöjda resenärer som använt sig av deras tjänster. Så om du är i behov av en fejkad utresebiljett eller en äkta avbokningsbar biljett så kan du besöka dessa sidor

  • Agent.ru  Osäker på pris och hur det går till men flera resenärer tipsade om denna sida också.
  • Bestonwardticket.com – 7,99 amerikanska dollar ger dig en fejkbiljett att använda.
  • Flyonward.com – För 9,99 amerikanska dollar så kan du fia Flyonward ”hyra” en biljett som du kan visa upp när det behövs.
  • Orbitz.com – Har biljetter som går att returnera kostnadsfritt så länge man gör det inom 24 timmar.
  • Returnflights.net – Kostnadsfri tjänst som hjälper dig med fejkade flygbokningar.

Omdömen

Personligen så har jag inte använt någon utav dessa sidor. Däremot så tipsade flera andra resenärer om dessa grupper i en tråd på Facebook så förhoppningsvis kan sidorna komma väl till hands. Har du använt något utav sidorna så får du jättegärna skriva och berätta. Det skulle uppskattas väldigt mycket.

Vill du boka en riktig biljett så kan du kika in Här.

Fejkad returbiljett

Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.