Pinsamt dåligt av flygplatserna

Dag efter dag får vi läsa om och se bilder på långa köer som leder till att resenärer missar sina flyg. Detta trots att de var på plats i god tid och redo för nya äventyr. Det börjar bli riktigt pinsamt att se och jag köper inte deras ursäkter för fem öre.

Har man bokat sitt flyg, är på plats i god tid och har alla papper i ordning då ska man inte behöva missa sitt flyg. Det är extremt dåligt skött av flygplatser runtom i främst Europa och säkerligen i Sverige.

Folk tar ledigt från jobb, bokar dyra semestrar och planerar in i god tid, bara för att se allt gå upp i rök på en folktät flygplats.

Det är rent ut sagt förjävligt. Man försöker förklara trängseln och problemen med att man inte anställt tillräckligt mycket personal. Som att man helt och hållet missat att landet vaccinerat sig och att pandemin börjar avta.

Kunde alltså cheferna eller ledingen inte räkna ut att resandet skulle komma igång igen illa kvickt? Då kanske det är dags att byta ut de ansvariga för detta enorma misslyckande. Swedavia borde skämmas och ersätta alla resenärer som påverkats negativt av deras slarv rejält. Källa: Omni

Privatjet

Det är i sådana här lägen som man önskar att man hade en privatjet istället för att flyga reguljärt. På Privatjet24 så kan du läsa om att hyra privatjet, så att drömmen kan bli sann!

Skamligt agerande av Swedavia med flera

Så här får det bara inte gå till. Att försöka förklara det med ”nyanställningarna dröjer efter uppsägningarna som genomfördes när världen lamslogs av coronaviruset för två år sedan” är bara lågt.

Man har haft gott om tid på sig att anställa ny personal men man har alltså inte gjort det. Det är inte resenärerna som borde straffas för detta utan Swedavia med andra bör få rejäla böter för varje resenär vars resa missas på grund av deras inkompetenta beteende.

Jag hoppas verkligen att man får ordning på det hela illa kvickt, det börjar bli riktigt tradigt att läsa om flygplatskaos dag efter dag. Personligen så har jag ej drabbats då jag inte rest under denna period men jag känner många som fått vända hem från flygplatsen.

Snopet så det skriker om det när man själv gör allt rätt men flygplatsen inte lyckas leverera på det enda som dom ska göra: sitt jobb.

Skamligt. Hoppas verkligen att detta ordnar upp sig illa kvickt.

Safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.