En digital brevlåda som underlättar resandet

Att ge sig ut på en lång resa ska vara ett roligt äventyr med fokus på nuet. För man vill ju hinna uppleva, se och prova på så mycket nytt som möjligt. Tack vare en ny och smart digital brevlåda så kan du avslappnat fokusera på resan! Istället för att oroa dig över att missa räkningar.

Det sista man ska behöva oroa sig för på en resa är att missa en viktig räkning. Inget förstör en härlig vistelse på stranden så mycket som ett samtal från en arg hyresvärd som skriker om en betalning som missats.

På resor går tiden fort och man glömmer lätt bort att kolla överallt för att komma ihåg något så trist som en räkning. Är man lika disträ som jag kan vara så kanske man får betala en massa försenings- och påminnelseavgifter, helt i onödan.

För att även när man är på andra sidan jorden och lever livet så har man säkerligen en del räkningar som trillar in varje månad. Vissa kommer till banken, vissa kommer på mail och vissa kommer i olika APP:ar eller via snigelpost.

En digital brevlåda med plats för allt

Lösningen är en smart digital brevlåda

Så hur säkerställer man då på enklaste möjliga sätt att man inte missar att betala någon av dessa? Svaret på den frågan heter BILLO som är en digital brevlåda som gör livet lättare på många olika sätt.

Detta tack vare att man lätt och smidigt kan samla alla sina fakturor på ett och samma ställe, i en APP som du alltid har med dig i fickan.

Istället för att lägga tid på att leta efter räkningar i mailen så har du alla dina räkningar samlade på ett och samma ställe. Smidigt!

Men det blir ännu bättre. Den där biljetten som du precis köpte för en båtresa från en paradisö till en annan? Den kan du lätt skanna in i APP:en så att du har den med dig även om du råkar slarva bort pappret!

Du kan till exempel också skanna ditt pass så att du har en digital kopia med dig var du än är. Och det blir ännu bättre, för Billo är nämligen gratis just nu och kostar dig inte ett öre att använda.

Så passa på redan idag att ladda ned APP:en och samla alla dina tråkiga räkningar på ett och samma ställe! Med BILLO slipper du oroa dig och kan fokusera på att roa dig.

Tack för att du läste inlägget ”En digital brevlåda som underlättar resandet”!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.