Så kan du bli ett Booking Genius!

Innehållsförteckning

Booking.com har en funktion som kallas för ”Booking Genius”. Det var någonting som jag upptäckte av ren slump. När jag reste runt i Sydostasien förr-förra vintern så använde jag Booking flertalet gånger. Oftast när jag stod på plats i lobbyn och jämföde priserna på nätet mot de lokala priserna.

När man har bokat boende via Booking så får man även ett e-mail efteråt där man uppmanas att berätta om och utvärdera vistelsen. Sådana mail har jag alltid ignorerat och slängt annars men tänka sig vad för slags saker som blir intressanta när man sitter på en 30 timmars busstur.

Det är lite som när man ska plugga och helt plötsligt så har man städat hela huset in- och utvändigt. Allt är som sagt relativt! Så iallafall, jag utvärderade platserna som jag bott på och tillslut så fick jag ett annat mail.

I det mailet så stod det att jag hade blivit ett ”Booking Genius”. ”Jaha, och?” Tänkte jag först men nästa gång jag loggade in på Booking för att leta boende så fick jag en positiv överraskning:

Bli ett Booking Genius

Rabatter och förmåner

Vad innebär det att vara ett så kallat Booking Genius? Jo precis som du såg på bilden så får man ibland 10 % extra rabatt på populära boenden. Man får även andra reseförmåner gratis, till exempel sen utcheckning eller flygplatstransfer.

Så för mig är det en no-brainer. Om man bokar boende via Booking och använder deras tjänst så utvärdera boendena! Det hjälper inte bara andra resenärer utan det har även förmåner för dig. En win-win med andra ord!

Kampanj

Booking.com har en annan kampanj igång för stunden som Både Du och Jag kan gynnas utav. Det är nämligen så att jag man kan erbjuda sina vänner upp till 15€ i rabatt tills nästa gång dem bokar boende via Booking.

Använder du min länk så får jag OCH du 15€ vardera. Ännu en win-win!


Så nästa gång du får ett mail från Booking där du ombeds att utvärdera boendet. Gör det istället för att bara slänga mailet! Det lönar sig i längden!

6 kommentarer

  1. Jag har bokat fem olika hotell sammanlagt 7 nätter.
    Finns det regestrerat så att jag finns med i ert bonusprogram?

  2. Hej.
    Jag har genius nivå 2..hur mycket rabbat får jag då på en hotellnatt som kostar 2890:-?

    Vänliga hälsningar/Jesper

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.