11 Platser med Sagolika Stränder

Minnen för livet

En härlig och inspirerande lista på elva platser med himmelskt vackra stränder. Alla resmålen är inte billiga men helt klart värda att besöka för du kommer garanterat inte att glömma dessa stränder i första taget. Plus att det finns ju en del tips och tricks som man kan använda för att komma undan billigare än vad det först ser ut att bli.

Att luta sig tillbaka och borra ned sina tår i sanden på dessa platser är en helt osannolikt magisk upplevelse. Glöm allt vad stress innebär för på dessa platser så blir man lugn bara av att vara! Omgivningar som dessa är som medicin för själen och man behöver inte meditera för att hitta sitt intre lugn här. Med andra ord så kan det vara värt att betala lite extra för att få det lilla extra ibland.

Så oavsett om du är ute och backpackar på en billig resa eller om du vill lyxa till det lite och unna dig en getaway du sällan glömmer så kan du hitta ypperliga resemål i denna lista! Enjoy!

Bahamas

Bahamas stränder

Barbados

Barbados

Bermuda

Bermuda

Bora Bora

Bora Bora

Boracay

Boracay

Caymanöarna

Caymanöarna

Hawaii

Hawaii

Maldiverna

Maldiverna

Puerto Rico

Puerto Rico

Seychellerna

Seychellerna

St. Lucia

St. Lucia

Sagolika stränder behöver inte kosta skjortan

Vi hoppas att någon av dessa underbara stränder har inspirerat er eller rent av fått er att vilja åka ut och resa redan nu! Det är som tidigare sagt inte bara billiga resmål detta men kan man de rätta tricksen för att bland annat boka ett billigt flyg så kan man ändå komma undan relativt billigt trots att man åker till så välbesökta platser. Kolla även upp om det finns möjlighet att Couchsurfa innan du börjar att leta dyra boenden!

Så ge det en chans, sök och se om du kan hitta en billig resa till en strand du Aldrig glömmer!


Vilken är Din absoluta favorit-strand? Hör av dig och berätta!

Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.