Visum till Kambodja – Enkelt fixat!

Om du skall åka till Kambodja så undrar du möjligtvis över hur du fixar ett visum till Kambodja. Det är väldigt lätt att ordna och du hittar all information som du behöver i detta inlägg.

Det finns två olika sätt som man kan ordna visum till Kambodja på, antingen så ordnar man ett E-Visum på förhand eller så löser man det vid gränsen när man kommer fram.

Bästa, smidigaste och enklaste sättet är att ordna ditt visum till Kambodja via nätet. Genom att göra det så spar du dig en massa krångel och byråkrati vid gränsen.

Det finns EN hemsida och endast EN hemsida som man ansöker om visumet via och det är regeringens egen hemsida, alla andra hemsidor agerar bara som mellanhand helt i onödan och försöker ofta ta ut avgifter som man ej behöver betala.

www.evisa.gov.kh är alltså den officiella och den enda hemsidan som du skall använda för att ordna visum till Kambodja.

Slipp stressen

Det kostar lika mycket, runt 25-35 dollar, att ordna visum via nätet och vid gränsen. Skillnaden är att vid gränsen så kommer en massa försäljare att försöka övertala dig att betala extra på flera olika sätt samtidigt som de stressar upp dig.

Då är det mycket skönare att ha det löst på förhand för att då så slipper du bland annat att stå i kö också. Vilket ofta är det sista man vill göra när man väl kommer fram.

Ett E-Visum blir färdigt snabbt men man bör ha några dagar till godo när man ansöker.

Du behöver inte ha en utresebiljett när du ansöker om ditt visum och efter att det har blivit godkänt så har du 90 dagar på dig att åka in i landet. När du åker in i landet så börjar dina 30 dagar att ticka ned.

Skriv ut ditt E-Visum i närmsta butik, hotell eller vandrarhem som har en skrivare och du är good to go!

Deals på boenden med Booking (Annons)Booking.com

Har du några frågor eller funderingar kring att ordna visumet till Kambodja så tveka inte att kommentera och fråga på inlägget!

Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.