AirBnb är perfekt för backpackers

Reser du på en väldigt tight budget? Vill du uppleva den genuina lokala känslan av landet som du befinner dig i? Skulle du, vid mån av tid, vilja få tillgång till en person som bor där och som kan visa dig runt? Då bör du inte underskatta den här kostnadsfria tjänsten!

AirBnb är något som många har hört talats om men som långt färre faktiskt har testat. Jag, Stefan, som skriver det här inlägget har använt AirBnb över 10 gånger hittills i flera olika länder och det har fungerat felfritt.

Kort och gott så går AirBnb ut på att man låter resenärer bo hemma hos en själv i sitt hem, utan att ta betalt för det. På så sätt så sparar resenären pengar samtidigt som man kan få uppleva platsen ordentligt.

Den du bor hos kan säkerligen varna dig för turistfällen samtidigt som du kan få tips om vilka platser som är värda att besöka. Har personen tid över till det så kanske du till och med kan få en personlig guidning utav platsen du befinner dig på.

Vissa som jag bodde hos hade inte tid till annat än att ses på kvällen, andra ville spendera hela dagen tillsammans. Oavsett vad så gick allting att lösa på bästa möjliga sätt för bägge parter.

16 Skäl till att det är Hälsosamt att Resa

Du kanske undrar vad personen som bjuder in resenären till sitt hem får ut av det hela? Karmapoäng! Skämt åsido så är det många som erbjuder husrum i utbyte mot konversationerna för att lära sig eller för att förbättra sin engelska.

Plus att det är en social och rolig grej och det känns jättekul att kunna hjälpa en resenär att ha en underbar resa. AirBnb är underskattat av många som inte prövat det. Systemet har en funktion för recensioner, så sök upp någon som bor dit du ska och kontakta någon med över 10-30 positiva recensioner.

Med största sannolikhet så kommer du att ha en underbar resa! Så har du inte provat AirBnb förut så är det dags att göra det. Det går även att göra när man reser som par men utbudet blir lite skralare.

Så vill du spara pengar med chansen att få träffa en grymt trevlig person som kan visa dig platsen du besöker så testa AirBnb!

Registrerar du dig idag så får du 350 kr i resekredit från AirBnb!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.