AirBnb – Hyr eller hyr ut boende

AirBnb är en enkel idé som hjälper dig att hitta bra boenden världen över. Det går nämligen ut på att privatpersoner hyr ut sina rum eller hus till andra privatpersoner. Det finns många fördelar med detta och det gör resandet mycket roligare. Det är i stort sett exakt som CouchSuring utan att det är gratis.

Hur fungerar AirBnb?

Genom deras hemsida så söker du helt enkelt upp boenden på platsen du skall besöka. Sedan bokar du helt enkelt det boendet som passar dig bäst, precis som vilken annan bokningshemsida som helst. Skillnaden är att genom AirBnb så får du bo i riktiga hem istället för på hotell.

Du kan även hyra ut ditt boende till resenärer genom sidan. På så sätt kan du tjäna pengar samtidigt som du är ute och reser.

AirBnb är alltså mellanhanden mellan dig och andra privatpersoner, eller i vissa fall företag.

Är det tryggt?

Ja. Alla medlemmar på AirBnb måste verifiera sig med giltig ID-handling innan de kan boka eller hyra ut någonting.

Inte bara det utan man lämnar också omdömen på varandra efter genomförd bokning. På så sätt så har man ett extra trygghetssystem i och med att man kan läsa omdömen om boendena innan man bokar sin vistelse.

Få 350 kr i resekredit

Att bo via AirBnb är oftast billigare än hotell, det är enkelt, du får den genuina lokala upplevelsen i ett riktigt hem och du träffar nya underbara människor. Inte bara det utan du kan även få 350 kr i resekredit genom ett erbjudande som de har just nu.

Allt du behöver göra är att följa länken HÄR, så kan du som registrerar dig på sidan för första gången alltså få 350 kr i resekredit.

AirBnb

Inlägget innehåller annonslänkar.

Använder du AirBnb? Skriv gärna och berätta om hur du har upplevt det!

Av Backpackers För Backpackers

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.