Utforska Amsterdam med ett City Card

Inlägget ”Utforska Amsterdam med ett City Card” innehåller annonslänkar.

Ett city card är något som poppat upp lite här och där världen över. Stora välbesökta städer har anammat trenden som nu också finns i Amsterdam sedan ett par år tillbaka. Kort och gott så skaffar man ett kort med kraftigt reducerade priser på olika attraktioner.

Tanken med kortet är att man skall få tips om olika attraktioner samtidigt som man får njuta av attraktionerna till reducerade priser. Med det City Card som finns i Amsterdam så kan resenären göra många olika roliga eller lärorika saker på flera olika platser.

Man kan bland annat gå på museum som håller högsta klass, en upplevelse som man sent lär glömma samtidigt som man lär sig om både det ena och det andra.

Kortet hjälper dig också att ta en härlig och avslappnande båttur genom de charmiga kanalerna som Amsterdam är känt för. Du gör så till ett reducerat pris tack vare att du har skaffat deras City Card.

tips för backpackers - spacer

Du kan även ta del av lokala delikatesser som du annars kanske helt och hållet hade missat. Vissa erbjudanden får man till och med tack vare kortet helt gratis.

Men inte bara det utan kortet ger dig även obegränsad tillgång till lokaltrafiken i Amsterdam så länge ditt kort är giltigt. Inte helt fel att kunna hoppa på spårvagnen var som helst tack vare kortet.

Du kan välja mellan kort som är aktiva 24, 48, 72, eller 96 timmar åt gången. Du väljer också själv hur mycket och vad du vill uppleva. Användare uppskattar verkligen kortet och ger det 8,9 i betyg på en 10-skala.

Kortet har tagits fram av ”I Amsterdam” som är en icke vinstdrivande organisation. Deras jobb är att marknadsföra Amsterdams storstadsområde för att gynna turismen.

Så vill du ha en problemfri och en billig vistelse i Amsterdam? Skaffa deras City Card.

Safe Travels!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.