Återkommande Frågor och Svar

När man ska planera sin resa och kanske framförallt sin första resa så har man oftast en hel del frågor. Tänk då så skönt det vore om man kunde få svar på alla frågor på en och samma plats. Jag har skapat en avdelning på hemsidan för just det, en slags kunskapsbank för backpackers.

Det känns som om att det här kan bli någonting väldigt användbart och samtidigt så kan det väcka liv i hemsidan. Det ska bli intressant att se om det kan komma till användning och ni får gärna lämna feedback om ni vill.

Jag ska försöka att uppdatera med nya frågor och svar när det dyker upp någonting användbart och samtidigt se till att så att tidigare svar är uppdaterade och korrekta.

Om du kommer på några frågor med eller utan svar som skulle vara bra att ha med i kunskapsbanken så vore det bara roligt om du hör av dig och delar med dig. Ju fler svar och frågor desto enklare blir det för resenärer att hitta informationen som eftersökes.

Vi börjar med en avdelning för Sydostasien men i och med att fler återkommande frågor dyker upp så kommer även fler avdelningar att skapas för andra destinationer.

Jag hoppas som sagt att det här blir något användbart och ni får gärna lämna feedback med förslag om förbättringar.

Var hittar jag frågorna och svaren?

Du kan enkelt hitta dom i menyn eller så kan du följa den här länken så kommer du dit med en gång.

Vem kan lägga in frågor och svar?

Alla får gärna hjälpa till! Kommentera eller skriv ett e-mail med vad du tycker ska finnas med så dyker det upp förr eller senare.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.