Att resa är att kliva ut i det okända

Att resa är att kliva ut i det okända

Lockas du av det okända så lockas du förmodligen av att resa. För vissa personer så är det okända bland det läskigaste som finns. Den där hemska platsen bortom våran comfort zone där vi inte har en aning om hur saker och ting fungerar. Andra personer finner det endast fascinerande!

Visst kan det uppstå jobbiga situationer ibland men ett leende löser oftast det mesta. I värsta fall så kan man rycka på axlarna och säga ”I am tourist”. Är du bara glad och trevlig så brukar de flesta problem bli överkomliga. Ungefär som när man missar någonting uppenbart eller gör bort sig så där lagom mycket.

Överraskningar

Något som jag har upptäckt stämmer rätt så bra är att gillar man att resa så gillar man oftast överraskningar och vice versa. Visst går det okända i hand i hand med överraskningar men det går även hand i hand med att bryta rutiner och att få omväxling i vardagen.

Vissa överraskningar är dock inte positiva. Som när man till exempel har bokat vandrarhem via nätet och sedan kommer fram till något som likar en trasig hydda. Men man överlever! Man lär sig så många läxor om livet när man är ute och reser. För vad hjälper det egentligen att bli arg, rädd, stressad etc. etc över en situation? Oftast ingenting!

Din resa kommer säkerligen att vara fylld med alla olika sorters överraskningar. Se det som ett äventyr! Vad händer näst? Vilka problem kan  uppstå idag och hur ska dem lösas?

att resa

Just do it

Så ta livet med en klackspark och åk på din livs resa till någon underbar destination. Du kommer med störst sannolikhet inte att ångra dig! Det vi oftast ångrar i livet är saker som vi Inte gör och det känns ju onödigt!

Safe Travels

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.