5 tips för att boka boende billigare

Inlägget ”5 tips för att boka boende billigare” innehåller annonslänkar.

Är man ute och reser länge så hjälper det onekligen att kunna spara in pengar när man kan. Boenden är ofta en av resornas största utgifter och i det här inlägget så listar vi 5 stycken tips om hur du kan boka boende billigare.

1 Använd många olika tjänster

Att endast vara medlem hos en hotellsida kan stå dig dyrt i längden eftersom att sidorna ofta har olika priser. Istället för att till exempel bara kika på Booking så ta den lilla extra tiden som det tar och kika även hos Agoda, Hostelworld och så vidare.

Kom även ihåg att när man ska boka en längre vistelse så kan man pruta om man bokar den på plats.

2 Fokusera på en bokningssida

Det här kan låta väldigt motsägelsefullt med tanke på den första punkten på listan, men det kan faktiskt gynna en att boka via en och samma sida så ofta som möjligt, om man inte hittar bättre priser hos en annan bokningssida. Många sidor har lojalitetsprogram som gör att man får bonusar och rabatter om man bokar frekvent via deras tjänst.

Booking har till exempel sitt Genius-system.

3 Nyhetsbrev och kampanjer

Visst, det är inte roligt om inkorgen fylls med reklam men faktum är att man kan få väldigt bra erbjudanden och kampanjer genom till exempel nyhetsbrev. Därför så kan det vara en bra idé att prenumerera på olika bokningssidors nyhetsbrev.

5 tips för att boka boende billigare

4 Följ på sociala media

Precis som med nyhetsbreven så kan du hitta riktigt bra kampanjer genom att följa en bokningssida på deras sociala media. Genom att göra det så ökar du möjligheten att se en bra kampanj samtidigt som du minskar risken att helt missa den.

5 Boka med Cashback

Sidor som erbjuder dig cashback, pengar tillbaka på bokningar och köp online, kan spara dig ofantligt mycket pengar. Ibland har cashback-sidorna kampanjer som ger dig hela 10% tillbaka av hela beloppet när du bokar boende!

RewardNetwork ger till exempel just nu 3.2% tillbaka på varje bokning via Booking, pengar som du annars aldrig hade sett röken av. MyBonus har ibland riktigt grymma kampanjer för resenärer.

Facebook kan du lära dig mer om hur fenomenet Cashback fungerar.

Hitta bra boenden

Via vår sida Tips om Boenden så kan du läsa tips direkt från andra backpackers om vilka vandrarhem som är värda att övernatta på!

Tack för att du läste ”5 tips för att boka boende billigare”! Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.