Så Får Du Pengar Tillbaka När Du Bokar

Att backpacka handlar en hel del om att få budgeten att räcka till. Kan man spara in en del slantar så skadar det sällan. Något som få utnyttjar är ett koncept som är helt gratis men som ger dig pengar tillbaka på bokningar, vi lär dig hur du gör!

Konceptet heter cashback och är väldigt enkelt. Det finns gott om hemsidor som erbjuder just cashbacks och det går ut på att cashback-sidan har ett marknadsföringssamarbete med t.ex Booking.com.

När du sedan väljer Booking via cashback-sidan så slussas du direkt till Booking, så du bokar alltid via rätt företag, men tack vare att du klickade in dig via cashback-sidan så kommer du nu få en viss % av det du beloppet som du bokar för tillbaka på kontot på cashback-sidan.

Det är superenkelt, medlemskapet är kostnadsfritt och du får alltså pengar tillbaka, pengar som du annars aldrig hade sett röken av!

Du kan enkelt se hur mycket pengar du skulle sparat din förra resa om du räknar ihop alla hotellbokningar och sedan räknar bort cirka 5%. De 5% är pengar som du hade kunnat lägga på andra saker istället.

Vissa samarbeten ger mer än 5% och vissa ger mindre, det ser man enkelt på hemsidorna som erbjuder cashback.

Hemsidor som erbjuder cashback

Jag använder mig av främst två stycken sidor för cashback-erbjudanden, man kan använda hur många man vill men det blir enklare att nå upp till utbetalningsgränsen om man fokuserar på 1 eller 2 olika sidor.

Sidorna jag föredrar att använda är RewardNetwork och MyBonus. Där går det snabbt, gratis och enkelt att bli medlem för att börja kika igenom utbudet.

Här kan du se det nuvarande utbudet hos RN för resor:

rewardnetwork cashback resor

Utbudet uppdateras frekvent så det lönar sig att kika in någon eller några gånger i veckan.

Testa att använda cashback nästa gång du ska boka din resa eller ditt boende, du kommer Inte att ångra dig när du ser pengarna börja ramla in på kontot!

Jag har redan kunnat plocka ut 512 kr från RN, vad väntar du på?

rewardnetwprk utbetald cashback

Vill du lära dig mer eller diskutera ämnet cashback med andra? Gå med i Facebookgruppen ”Vi som gillar cashback” eller läs ”Cashback frågor och svar”! Varmt välkommen och safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.