Inleder samarbete med Kilroy

Det här är ett av de roligaste blogginläggen som jag någonsin har fått skriva! Den 1:a oktober så inleder Svenska Backpackers ett samarbete med Kilroy! 

Efter en tids samtal och funderingar så har jag och Kilroy kommit överens om ett marknadsföringssamarbete som jag hoppas ska lyfta grupperna ett snäpp till.

Kilroy är ett väldigt stort reseföretag som riktar sig till ungdomar och studenter. Bland annat så anordnar man Work and Holiday Visa-resor till Australien, backpacking-äventyr och mycket, mycket mer!

Därför så är det ett väldigt roligt samarbete att få presentera. Samarbetet kommer fungera som så att Kilroy får publicera blogginlägg i grupperna samt svara på frågor och deltaga i konversationer i grupperna via sin sida.

Tack vare det så kommer medlemmar i grupperna att få tillgång till deras kunskapsbank samtidigt som man kan få tips om kampanjer, erbjudanden och mer från Kilroy.

Samarbetet kommer inledningsvis att göras på test under två månader för att sedan utvärderas. Jag hoppas att alla kan vara tålmodiga med att det blir en del ändringar i grupperna men oroa er inte, det är ni medlemmar som är i fokus fortfarande och målet med grupperna är att Ni ska få bra tips/idéer till era resor!

Något som varit väldigt viktigt för mig i den här processen är att Kilroy sysslar mycket med backpacking och resor för unga, det känns därför som en helt perfect fit för SVBP-nätverket.

Så stay tuned! För den 1:a oktober så drar det igång men jag säger välkomna i förskott till Kilroy redan nu!

Inleder samarbete med Kilroy

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.