Enklare att hitta billiga boenden

Nu har det blivit ännu enklare att hitta billiga boenden genom Svenska Backpackers. Som du förhoppningsvis har sett så finns det en lista på hemsidan med tips om boenden från andra backpackers. Den sidan kan du hitta Genom att klicka här.

Tack vare ett nytt samarbete med Trivago så har nu den sidan med boenden fått en ny länk där det var möjligt. Trivago söker fram det bästa möjliga priset åt dig på flera olika sidor.

På så sätt så är det ännu enklare att hitta billiga boenden inför och under din resa. Inte bara det men det är också förhoppningsvis skönt att kunna få förstahands-tips från andra backpackers som besökt boendet.

Har du något eget tips om ett boende som du uppskattat och vill tipsa andra backpackers om så får du jättegärna kommentera här nedan eller under listan med boenden. På så sätt så kommer det in fler tips från andra backpackers som hjälper resenärer att hitta rätt!

Teamwork i sitt finest! I början så fanns det endast tio stycken boenden på listan men nu är det nästan 200 stycken så det är väldigt roligt att se hur snabbt den växer. Fler ska det bli framöver!

Det är väldigt roligt att se hur hela nätverket som Svenska Backpackers är växer mer och mer! Gruppen Resekompisar som är med i nätverket på ett hörn Facebook har nu gått om Svenska Backpackers – Asien som största gruppen och är snart uppe i 2500 medlemmar.

Sidan med tips om bra boenden från andra backpackers kan du hitta genom att Klicka Här.

Booking Bonus

Missa inte heller att Booking.com just nu har en bonus uppe där du kan få 15€ tillbaka för att ha bokat ett boende via sidan. Erbjudandet är tillgängligt för nuvarande och nya medlemmar. Den som ger dig inbjudningslänken får också 15€ på sitt kort som tack för det och det är ju inget annat än en grym win-win! Se och ta del av erbjudandet här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.