Få pengar tillbaka när du bokar din resa

Få pengar tillbaka när du bokar din resa och ha mer pengar i fickan eller boka något dyrare. Det går snabbt och kostar ingenting, annat än själva bokningen det vill säga. Om du inte gör det här redan så är det dags att börja.

Genom att boka din resa via en sida som jobbar med cashbacks så kan du spara en viss % och förhoppningsvis också hitta en bra deal på samma gång.

Det finns gott om hemsidor som erbjuder den här tjänsten och en som är bra för resenärer heter BonusWay. Man har bland annat gott om deals från Hotels.com.

Du kan till exempel boka ditt boende och få pengar tillbaka för bokningen. Gör du det varje gång du bokar boende så blir det till slut en del pengar att ta ut. Pengar som du kan unna dig ett extra dyrt hotell för eller något annat fint.

BonusWay arbetar med marknadsföring och har samarbeten med flera olika butiker och företag. Genom att handla där så sparar du pengar och det blir en fin win-win-win.

I värsta fall så hittar du inget lockande erbjudande men i bästa fall så kan du boka det du söker och samtidigt spara in olika mycket % per erbjudande. Använder man sidan ofta så märker man snabbt hur bra det fungerar.

Så för att förlänga din resa så länge som bara möjligt så kika in vilka erbjudanden som lockar dig, kan du spendera mindre när du väl bokar så är det ju sällan fel. Bokningen sker direkt mellan dig och bolaget, Bonusway är bara mellanhand för att förmedla bokningen.

Det kostar ingenting att bli medlem och man binder inte upp sig för att köpa något. Det går snabbt och enkelt att bli medlem för att kika in utbudet och upplägget.

Förhoppningsvis så kan BonusWay hjälpa dig att spendera mindre när du bokar din nästa resa! Enjoy!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.