Fejkbiljett för resor som kräver utresa

För vissa resor så krävs det att man har en utresa bokad på förhand men det kan vara dyrt att boka utresor. Som tur är så finns det oftast bra lösningar på sådana problem. För till exempel Thailand kan man boka en billig bussresa över till Laos. Men hur gör man med till exempel ö-nationer? Läs mer om fejkbiljett för resor som kräver utresa!

Där problem finns så uppstår det oftast lösningar, vilket man får vara glad för. I det här fallet med utresebiljetter så kan man använda en del olika hemsidor.

Hemsidorna genererar fejkade biljetter som man kan använda för att ha något att visa upp. En sådan sida är till exempel Dummyticket.com. Där kan man ordna sig en fejkbiljett för resor som kräver utresa.

Den tar man helt enkelt med sig, helst utskriven så att man har något att visa upp.

Dessa resor är riktiga och kollas biljetten upp så kommer det stå att den stämmer i flygplatsernas system. På så sätt kan man ha sitt på det torra om det krävs en utresebiljett för inträde i land eller för en visumansökan.

Men man behöver inte alltid gå till sådana drastiska längder för att få tag på en biljett.

spacer svenskabackpackers backpacka svenska backpackers resa resor sverige resenärer

Fejkbiljett för resor som kräver utresa

För vissa länder så är det billigare att bara boka en billig bussbiljett. Till exempel för Thailand så kan man boka en billig bussbiljett. Du kan läsa mer om det i det här inlägget: Boka billig utresebiljett för Thailand.

Så nästa gång du funderar på att boka en riktig biljett som kostar skjortan för att ens få komma in i ett land. Kika då upp om du inte kan komma undan både billigare och enklare med en dummyticket eller med till exempel en bussbiljett.

Tack för att du läste inlägget ”Fejkbiljett för resor som kräver utresa”! Safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.