Fixa utresebiljett i Asien billigt

Många länder i Asien kräver att man har en giltig utresebiljett för att få komma in i landet. Så hur fixar man en utresebiljett i Asien billigt? Jo det är enkelt och svaret är bussbiljett. I inlägget hittar du all information du kan tänkas behöva.

Oftast är det Thailand som folk frågar om när utresebiljetter kommer på tal. Har man ett visum så behöver man inte visa upp en utresebiljett när man ska in i landet men oftast så är en utresebiljett ett krav för att få ett visum. Vet man inte riktigt hur resan ska te sig så kan man boka en billig bussbiljett bara för att ha något att visa upp.

Med 12go kan du enkelt och billigt boka en bussbiljett som du kan visa upp även om du inte tänker använda den. Använd formuläret nedan för att se ett billigt alternativ:


12go finns över nästan hela Sydostasien och går att använda mellan fler länder än bara Thailand och Laos. På så sätt så löser man enkelt problemet med att behöva visa upp en utresebiljett.

klong prao beach koh chang

Men vissa länder är krångligare än andra. Tänk om man behöver en utresebiljett i Asien från ett land som man bara kan flyga ifrån? Då blir det genast bökigare och lite dyrare. Ett tips kan vara att söka på Momondo:s lågpriskalender för att hitta riktigt billiga flyg till närliggande länder.

En viktig sak att ha i åtanke när det gäller utresebiljetter är att du kommer få höra en massa olika ”tips” från olika personer. Många kommer skriva att ”Det behövs inte, jag tillfrågades inte om det”. Vilket är bland det dummaste man kan skriva.

Det är ungefär som att säga ”min kompis rånade en bank och kom undan så det är lugnt”. Man tar en risk när man skippar utresebiljett, folk Har och Blir nekade inträden till länder eller påstigning på flygplan ibland på grund av att utresebiljett saknas. Bara för att en klarade sig utan betyder det inte att alla göra det.

Ta det säkra före det osäkra och ordna en utresebiljett i Asien så att du slipper få din semester förstörd av något så banalt. Safe travels!


Har du koll på hur du bokar flyg billigt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.