Hotell nära flygplatsen i Bangkok

Något som är standard för mig när jag reser hem från Thailand är att jag alltid bor en eller två nätter på ett hotell nära flygplatsen i Bangkok. På så sätt så blir det väldigt smidigt och enkelt att ta sig till flygplatsen när det nalkas hemfärd.

Många som jag pratat med under resorna i Sydostasien har haft samma tankar men tycker att det är svårt att hitta hotell nära flygplatsen i Bangkok. Det behöver det dock inte vara. Bland annat Agoda har en riktigt bra karta för att boka hotell nära en specifik plats.

I verktyget på botten av sidan så ser du en karta där Suvarnabhumi flygplats ligger som utgångspunkt. Runt flygplatsen ser man en massa priser, det är priset per natt på hotell nära flygplatsen i Bangkok.

Genom att ha en bra överblick så kan man snabbt och enkelt hitta boenden som man annars kanske hade missat att kika in. Alla hotell som syns på kartan nedanför ligger som längst en mil bort från flygplatsen.

Det brukar ofta ingå transfer till flygplatsen, eller så går det att boka för en billig peng, om man bor nära flygplatsen. Plus att det inte många minuter att åka till Suvarnabhumi från hotellen så det blir verkligen smidigt och enkelt. Extra skönt om man ska resa tidigt på morgonen eller mitt i natten.

På så sätt så kan man slappa på hotellet, vila upp sig inför resan och se nya delar av Bangkok på samma gång.

Har du bott nära flygplatsen i Bangkok någon gång? Kommentera gärna och berätta om vilket hotell. Berätta gärna också om du skulle vilja bo där igen så andra kan ta del av dina tips!


Sök med Agoda(affiliatelänk)
(är sökverktyget för litet så tryck på länken till Agoda ovanför och sök på deras hemsida)

var man bokar en billig Utresebiljett från Thailand

Läs mer på bloggen: Resebyrån som fokuserar på kampanjer

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.