Grymma kampanjer samt få 150 kr att resa för!

Det finns massor med olika slags resetjänster ute på nätet nuförtiden. En riktigt intressant sådan tas upp i det här inlägget. Om du tycker att det låter intressant så får du via länken, gäller nya medlemmar, 150 kr att resa för hos sajten!

Dagens deal

Hos SecretEscapes så kan du med lite tur och timing fynda riktigt billiga och härliga resor eller utflykter. Det finns dagligen en särskild deal som du kan välja att hoppa på om den lockar. Som tur är så behöver man inte åka samma dag som man åker utan man kan boka en resa idag för ett tillfälle längre fram och ändå få rabatterat pris!

Det postas många exklusiva kampanjer på hemsidan så man gör väl i att logga in för att kolla rätt så regelbundet.

Olika slags deals

Det finns gott om olika slags deals på deras hemsida. Du kan bland annat kika in: Svenska Hotell, Påsksemester, Sommarresor, Vinterresor, Paketresor, Ekovänliga resor, Resor utanför Europa med mera.

Ett stort urval som underlättar för dig som söker inspiration och riktigt bra kampanjer!

Fördelar

Det finns en del fördelar med SecretEscapes gentemot vanliga resebyråer. Bland annat så handplockas kampanjer och erbjudanden av riktiga människor, inte av algoritmer.

Kampanjerna genomgår också utförligare kvalitetskontroller och granskas minst fyra gånger av teamet. Detta gör man för att garantera att priserna är de lägsta som går att hitta under den perioden.

Man är transparenta och länkar till andra bokningssidor för att visa skillnaderna i priser. På så sätt blir det smidigt och enkelt för dig att se att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Eftersom att man har medarbetare världen över så har teamet en god lokal kännedom om destinationerna. Det gör att teamet kan handplocka bästa möjliga hotell för bästa möjliga upplevelse även på destinationer som är långt hemifrån. Allt för att du ska ha en härlig resa!

Utöver det så kan du boka långt i förväg! Trots att priserna är låga så betyder det inte att du måste åka dagen efter att du har bokat. Du kan redan boka och planera inför din sommar eller vinterresa, kika in erbjudandena på hemsidan!

Kika in till SecretEscapes redan idag och se vad du kan hitta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.