Hur man bokar billigt via Booking

På olika hemsidor kan man använda olika knep för att få ned priserna. Ibland så kan man spara en hel del genom att till exempel bli medlem eller via särskilda kampanjer. Hos Booking kan man kombinera och trixa lite för att få ned priset. Läs om hur man bokar billigt via Booking.

Så, hur man bokar billigt via Booking? Det är väldigt enkelt men kan ta lite tid för den som inte reser mycket.

Det första steget är givetvis att bli medlem, vilket inte kostar någonting. Efter det så handlar det om två saker för att spara pengar när du bokar via deras tjänst.

Innan du blir Genius-medlem så kan du använda dina vänners bonus-koder. Är man medlem hos Booking så kan man dela sin unika kod för att få pengar och ge pengar till resenärer som använder ens kod.

För att spara som mest så behöver du boka ett par vistelser och sedan skriva recensioner om dina besök. På så sätt så låser du upp det som kallas Genius-medlemskap och då får du tillgång till exklusiva rabatter. Det är inga megastora rabatter men i längden så sparar man ändå en del via erbjudandena.

Länk till till Booking.com(affiliatelänk)

Genius-medlemskapet har två nivåer. Den första når man efter att ha bokat och skrivit två recensioner under två år. Då låser man upp 10% rabatt på framtida bokningar, genius-medlemskapet försvinner aldrig.

Efter fem bokningar inom två år så når du nivå 2. Då får du tillgång till 15% rabatt på utvalda bokningar samt att frukost inkluderas kostnadsfritt i din bokning på utvalda boenden.

Sen så är idén helt enkelt att kombinera andras koder med rabatterna som du får för att du är en aktiv medlem som skrivit recensioner. Och desto mer du  sparar på bokandet desto mer kan du till exempel äta gott för under resans gång.

Så var en aktiv medlem, det lönar sig, och fråga andra resenärer efter deras Booking-koder så att du kan spara maximalt vid varje bokning. I Svenska Backpackers Facebook-grupp för världsdelen Asien så kan du hitta ett inlägg med massor av koder till Booking som du kan spara pengar med när du bokar nästa natt.

Länk till till Booking.com(affiliatelänk)

Safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.