Kontorshotell i Stockholm med flexibla lösningar

Om du är på jakt efter en ny kontorsplats och prioriterar härlig miljö, flexibla lösningar och full service så borde du kika in Hagalunds Kontorshotell. Det smidiga läget i Solna öppnar upp för goda förbindelser och parkeringsmöjligheter.

Med ambitionen att driva flexibla kontorshotell så har har man utvecklat sitt koncept anpassat för hyresgästens bästa.

Att hyra en plats innebär att man får tillgång till full service och för att det ska vara smidigt så har man även en kort uppsägningstid.

tips för backpackers - spacer

Deras koncept går att liknas med en all inclusive eftersom att väldigt mycket ingår i hyran. Bland annat så kan du hålla energin och humöret uppe tack vare tillgång till kaffe och färsk frukt.

För att jobbet skall rulla på smidigt så finns det även tillgång till internet, scanner, skrivare samt kopiator, konferensrum och mötesrum, posthantering för såväl brev som paket och larmsystem med övervakning.

Målet är helt enkelt att göra det lätt och smidigt för kreatörer, företagare och liknande att kunna hitta prisvärda och bra kontorsplatser.

Om du är intresserad av att läsa mer om Hagalunds Kontorshotell kan du kika in på deras hemsida via länken i botten av inlägget. Annars så går det också mycket bra att åka förbi och hälsa på för att kika in lokalerna.

På så sätt kan du själv kolla in så att allting ser bra ut så att du vet att det blir rätt för just dig.

Det finns kontorsplatser i flera olika prisgrupper och det märks att man har varit måna om att det skall finnas alternativ som kan passa många olika företag och verksamheter.

En stor bonus med kontorshotell är nätverkandet och den breda blandningen av olika människor med olika kunskapsområden.

Lämna den praktiska delen till någon annan och fokusera på att sköta din verksamhet. Läs mer via länken här nedan.

Kontorshotell Stockholm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.