Boka med cashback och få mer att resa för

Oavsett om du reser till Thailand eller Mallorca så kan du boka resan och få cashback. Beroende på vilka man flyger med eller bokar hotell genom så kan man få olika höga % i återbäring. Det kan låta för bra för att vara sant men det fungerar faktiskt.

På finansbloggen Ihållande Investeringar kan man läsa utförligt om vad cashback är för något och hur det fungerar. Kort förklarat så kan man säga att man som kund får ta del av pengarna som företag lägger på marknadsföring.

Om man till exempel skall åka till Thailand kan man boka i princip hela resan och få återbäring. Man kan få återbäring på bussbiljetten till flygplatsen, för flygbiljetten och för boendet. Det kan bli en hel del pengar i slutändan.

Varje gång du bokar ditt boende så kan du en viss % tillbaka i pengar. Pengar som du själv kan ta ut eller handla för, det är helt upp till dig.

Bokar man till exempel oftast hotell via Expedia så kan man få hela 8% i återbäring medan Booking har något lägre cashback.

Här är till exempel ett par erbjudanden som finns hos RewardNetwork där man får återbäring från välkända bolag:

boka med cashback

Om du till exempel flyger med Qatar och har köpt biljetter för 20 000 kr så får du 320 kr tillbaka. Det kan låta lite men tänk på det, om du bokar varje hotell och flyg på detta sätt så börjar du snart komma upp i tusenlappar.

Det lönar sig alltså utan tvekan att boka med cashback. Inte heller behöver man oroa sig för att boka genom en tredjepart eller att krångla med det eftersom att man endast klickar sig vidare till t.ex Qatar, man bokar sedan direkt med Qatar och får ändå pengar tillbaka på cashback-sidan.

Andra sidor som erbjuder cashback från kända resebolag är:

Att vara medlem på sidorna kostar ingenting.

spacer svenskabackpackers backpacka svenska backpackers resa resor sverige resenärer

Boka med cashback

Mitt råd till alla är att ge det en chans och att se att det faktiskt fungerar. Efter att jag började använda det så kommer jag inte att boka en resa utan det igen, för varför skulle man tacka nej till gratis pengar?

Tack för att du läste inlägget! Safe Travels!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.