Påminn dig om resans upplevelser

Att inreda sitt boende med bilder och minnen ifrån sina resor är ett ypperligt sätt för att inte glömma bort allt som man har varit med om. Ett sätt man kan inreda på för att komma ihåg alla minnen är med posters och tavlor.

Tack vare snygga och vackra posters eller tavlor så kan man enkelt väcka härliga minnen till liv. Det är också ett väldigt lätt sätt att använda för att sätta sin personliga prägel på sitt hem.

Hos Desenio, där man tycker att konst ska vara för alla, så finns det ett väldigt stort utbud av posters och tavlor. Du hittar säkerligen flera stycken som hjälper dig att minnas resorna du varit på och alla härliga upplevelser som du upplevt då.

Tavlor och posters är enkla att inreda med och passar till såväl hallen, kontoret, vardagsrummet och så vidare. Har man dessutom flera stycken så kan man enkelt ändra inredningen genom ett snabbt byte.

När jag kikade igenom utbudet så fann jag massor med posters och tavlor som jag vill sätta upp på väggarna. Den här till exempel, Palm Trees on Beach, fick mig genast att tänka på en härlig utflykt i Thailand.

spacer svenskabackpackers backpacka svenska backpackers resa resor sverige resenärer

Stort utbud

Kikar man igenom kategorin Topplistan så lär man hitta gott om olika posters eller tavlor som tilltalar en. Bland annat så finns den härliga postern World Map Watercolor med där.

Bild från: https://desenio.se/sv/world-map-watercolor-poster

Utbudet på hemsidan är stort och jag är säker på att det finns något för alla smaker där. Jag hoppas och tror att du enkelt kan hitta något som passar just dig! Och om inte så är det ju aldrig fel att fönstershoppa lite.

Hos Desenio så har man inte bara tavlor och posters i sitt utbud utan du kan även köpa bara ramar eller andra tillbehör om så behövs. Man kan även använda en smidig funktion på deras hemsida för att planera sin tavelvägg.

Deras produkter är av hög kvalitet och säljs till bra priser så att du enkelt kan mixa och matcha rätt. Gå in och kika igenom utbudet idag och se vilka reseminnen som väcks till liv för dig!

Tack för att du läste inlägget! Safe travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.