Nätverket Svenska Backpackers Uppdatering

Grupperna på Facebook växer så att det knakar, i vissa fall, vilket är jätteroligt att se. Hemsidan får fler och fler besökare allt eftersom och det känns verkligen lovande att se hur det går framåt på nästan alla håll och kanter.

En tanke som har slagit mig är att sammanfoga grupperna för Syd- och Nordamerika till en enda grupp. Det vore främst för att gruppen för Nordamerika är så extremt liten och det verkar inte locka särskilt många. Samtidigt så kan det vara bäst att bara låta dom vara och se hur det artar sig.

Hur det ser ut i dagsläget kan du se på bilden här nedanför. Grupperna SVBP Asien och Resekompisar, se länkar till höger, slåss om vilken grupp som ska vara störst. Om Resekompisar fortsätter att växa i samma takt så kommer den att vara ensam utmanare till platsen som största gruppen inom en snar framtid.

Nätverket Svenska Backpackers Uppdatering

Sakta men säkert

Det är som jag nämnde tidigare väldigt roligt att se hur grupperna växer mer och mer. Något som fascinerar mig oerhört mycket är att jag knappt behöver administrera grupperna på något sätt alls. Det är tack vare alla er awesome medlemmar som gör grupperna så bra och det är jag oerhört glad över! Så stort tack till alla som är med!

Om du är ny till Svenska Backpackers så kan du se grupperna som jag skriver om på höger sida där dom finns listade. Gå gärna med i en eller fler grupper för att ju fler vi blir desto bättre.

Tanken med grupperna har alltid varit att man ska kunna fråga och få hjälp och det ser ut att fungera väldigt bra. Medlemmar hjälper varandra och håller god ton vilket leder till att resorna blir bra och grupperna blir bra. Superroligt!


Svenska Backpackers söker skribenter som vore intresserade av att gästblogga eller att skriva på sidan under en längre tid. Om det är intressant så släng iväg ett mail eller kommentera inlägget för mer info.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.