Nätverket Svenska Backpackers växer sakta men säkert

Det är jätteroligt att se hut nätverket Svenska Backpackers sakta men säkert växer sig större och större. I början var det bara ett par små grupper på Facebook och en hemsida utan besökare. Allteftersom tiden går så blir grupperna större och hemsidan får fler och fler besökare.

Totalt så består nätverket av sex grupper specifikt för Svenska Backpackers och räknar man in gruppen Resekompisar så är det sju grupper totalt.

Såhär många medlemmar har grupperna i dagsläget.

Fortsätter grupperna växa så är vi snart uppe i totalt 10 000 medlemmar, det kommer bli en härlig milstolpe att uppnå!

Gruppen för Asien är uppenbart den absolut största gruppen just nu medan övriga grupper släpar efter rätt så ordentligt. Asien och Australien är nog vanligaste platserna att backpacka på men även Afrika börjar locka fler och fler backpackers.

Sydamerika har också blivit ett populärare ställe att backpacka i men både Sydamerika och Afrika ses av många som väldigt osäkra platser att besöka, med all rätt. Samtidigt så varierar det givetvis från land till land.

Jag själv är oerhört intresserad av att besöka Tanzania i Afrika för att få se en massa underbara djur ute i det vilda. Hellre det än att besöka ett grått Zoo där djuren knappt har plats att leva på.

Alla läsare och medlemmar ska ha ett enormt stort tack för att ni gör grupperna så roliga och enkla att sköta om och för att ni besöker hemsidan så att den är värd besväret, tack till er all! Hemsidan ska snart få en ny design då nuvarande designen känns lite förlegad och tråkig.

Hoppas att ni alla har underbara resor och att allting går enligt plan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.