Få pengar tillbaka på bokningar

Inlägget ”Pengar tillbaka på bokningar” innehåller annonslänkar.

Varför boka flyg eller hotell utan att få pengar tillbaka? Återbäring på köp via nätet kan man nu få även utan kreditkort. Det är väldigt enkelt och kan spara ihop mycket pengar!

Att få återbäring, pengar tillbaka, när man bokar något är helt fenomenalt. Nyttjar man inte konceptet så slänger man i stort sett bort pengar, helt i onödan.

Fenomenet Cashback går ut på att hemsidor med många medlemmar har avtal med butiker och företag. Bokar man via hemsidan så får får hemsidan pengar av företaget och hemsidan delar i sin tur pengarna med dig. Win-win.

Men man bokar inte som med ett mellanhand utan man klickar på länken till t.ex Qatar och bokar på deras egen sida men får pengar tillbaka för att man klickade på cashback-hemsidans länk.

Det kostar ingenting att bli medlem på sidor som erbjuder cashback. Det finns got om anpassade erbjudanden och kampanjer inom kategorin resor. Här nedanför kan du se flera exempel på sådana.

Pengar tillbaka på bokningar

Att samla Cashback är roligt och pengarna som du kan tjäna ihop behöver du inte använda igen utan du kan ta ut pengarna till kontot om du så vill.

Vill du lära dig mer om det hela så skriver bland annat Finansbloggen Ihållande Investeringar skriver om att tjäna pengar via cashback.

Nu ska vi kika in utbudet för oss som reser.

MyBonus

Här är en hel del erbjudanden och företag som du kan få cashback från hos MyBonus. Poulära företag som är med är bland annat Nettbuss, Qatar, Flygvaruhuset, Emirates, Lufthansa, MrJet med flera!

cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer

Rewardnetork

Den cashback-sida som brukar ge högst återbäring, RewardNetwork, har också en hel del erbjudanden inom kategorin resor.

cashback på resor bokningar onlite pengar tillbaka återbäring

Cashback-hemsidor

Här är sidor som ger cashback, vissa ger välkomstbonus för nya medlemmar:

Läs mer på SVBP! Safe Travels!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.