Skicka pengar utomlands – Billigt och snabbt

Inlägget ”Skicka pengar utomlands” innehåller annonslänkar.

Om man vill skicka pengar utomlands så finns det en del alternativ. Kostnaderna varierar kraftigt och det gör även tiden det kan ta för pengarna att komma fram.

I det här inlägget så lyfter jag fram ett väldigt populärt och bra företag man kan använda för att skicka pengar utomlands.

Det viktigaste för mig när jag skall skicka kapital till en annan bank är  tre saker. Nämligen att det ska gå snabbt, vara låga eller inga avgifter samt vara tryggt.

Bolaget Transferwise tycker jag uppfyller alla mina kriterier. Avgifterna är låga, pengarna kommer fram snabbt och bolaget har varit med länge.

Efter att ha frågat i grupper om vad andra tycker så har jag förstått att majoriteten är supernöjda med detta sätt att skicka pengar utomlands på.

spacer svenskabackpackers backpacka resa resor resenärer asien

Skicka pengar utomlands

Om man vill skicka kontanter med till exempel Western Union så får man betala väldigt höga, enligt mig åtminstone, avgifter. Det är ju det sista man vill att pengarna ska gå till.

Transferwise däremot har betydligt lägre avgifter vilket gör det roligare att skicka pengar. Ser man att avgifter äter upp en stor del av summan så blir det bara traggligt.

Utvärdera kostnadsfritt

Länkarna till Transferwise är personliga inbjudningslänkar, eftersom att jag redan är medlem där så kan jag bjuda in dig att testa tjänsten. Det innebär att du får göra en kostnadsfri internationell överföring på upp till 500 EURO.

På så sätt kan du testa och se hur snabbt det går, hur enkelt det är och få se att det verkligen fungerar.

Så om du vill testa och utvärdera tjänsten så kan jag föreslå att du går med via Den Här Länken.

Jag har själv använt Transferwise för att skicka pengar och jag blev väldigt nöjd, så det är med gott samvete som jag tipsar dig om samma tjänst. Jag hoppas att den kommer väl till användning!

Läs fler inlägg! Safe travels!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.