Rekommenderade vandrarhem

Här på hemsidan hittar du en sammanställd lista med rekommenderade vandrarhem. Tipsen kommer från andra backpackers som varit nöjda med boendena.

Tanken med listan är att du ska kunna få tips direkt från andra backpackers. Plus att du kan dela med dig av dina tips till andra som ska ut och backpacka.

Alla tipsen på listan kommer från andra backpackers.

Att göra någon annans resa till en härligare upplevelse är riktigt roligt. Listan börjar bli lång nu och den utökas kontinuerligt. Vem vet vad du kan upptäcka för härligt boende där?

Listan går hand i hand med hela hemsidans motto: ”av backpackers för backpackers”.

Länk till listan

Rekommenderade vandrarhem

I listan så finns det just nu tips om bra boenden i följande länder: Australien, Filippinerna, Indonesien, Malaysia, Kambodja, Laos, Singapore, Tyskland, Thailand och Vietnam.

Genom att kika i listan kan du enkelt och snabbt hitta ett bra boende på platsen som du skall besöka.

Har man ont om tid så är det ofta skönt att kunna kika igenom ett fåtal rekommendationer istället för hela bokningssajtens utbud.

På så sätt sparar man tid och kan hitta ett bra boende som man förhoppningsvis blir väldigt nöjd med.

Boka boenden billigt

Beroende på i vilket land man är så kan man ibland förhandla om priset på plats. Är man ute och reser länge så kan man spara en hel del pengar på det sättet.

När man precis anländer till en ny plats är det ofta skönast att ha en natt bokat i förväg. Resten av nätterna kan man däremot försöka boka på plats då man kanske kan få lite rabatt.

Kom dock ihåg att om det är vid en högtid eller om det verkar vara fullbokat så kanske det blir svårt att förhandla ned priset.

Länk till listan

Tack för att du läste inlägget ”Rekommenderade vandrarhem”! Safe travels!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.