Spana in de olika Grupperna!

Svenska Backpackers består i dagsläget av den här hemsidan och ett flertal olika grupper på Facebook. Därför så tänkte jag passa på att belysa grupperna så att vi kan bli fler kompisar som hjälper varandra ha härliga resor världen över.

Desto fler resenärer som vi blir desto fler tips och tricks kan vi lära av varandra. Grupperna växer i väldigt olika takt och det märks att till exempel många backpackar i Asien medan Nordamerika inte är så populärt för tillfället. Det är rätt så förståeligt med tanke på hur billigt det är att resa runt i Asien.

Men iallafall, för er som inte har sett det så kanske det blir en rolig nyhet att grupperna finns. Man behöver absolut inte gå med endast för att få hjälp utan det behövs ju även kunniga personer som kan svara på frågorna som dyker upp.

Så ta gärna en titt på grupperna och gå med i de som är relevanta för dig!

Svenska Backpackers (Länk)

Huvudgrupp för nätverket och om resande i allmänhet. Har du tillexempel frågor eller funderingar som inte rör en specifik geografisk plats så är detta gruppen att skriva i. Alla tävlingar kommer att ske i denna grupp.


Svenska Backpackers – Asien (Länk)

Största gruppen i nätverket för tillfället är gruppen för Asien.


Svenska Backpackers – Afrika (Länk)


Svenska Backpackers – Australien och NZ (Länk)


Svenska Backpackers – Europa (Länk)


Svenska Backpackers – Nordamerika (Länk)


Svenska Backpackers – Sydamerika (Länk)


Resekompisar (Länk)

Sveriges största grupp för alla som ska ut och resa, eller som redan är ute på äventyr, och som vill hitta trevligt sällskap att avnjuta resan ihop med.


Spana in de olika Grupperna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.