Turist vadar ner i flod fylld med björnar

Det finns videos på nätet som man bara inte vill tro på att de ska vara riktiga. Det här är en sån video, hur får man ens tanken att vada ner i en flod fylld med björnar? Det kanske den här mannen kan svara på för han har gjort just det!

Nog för att man kan vara med om galna äventyr när man backpackar men det här är lite over the top. I en nationalpark i Katmai, Alaska, så finns det gott om björnar. På sommaren när björnarna ska jaga mat så kan man vid Brooks Falls få en helt otrolig syn av flera björnar som fiskar i strömmen.

Runt vattenstråket så finns det gott om plattformar där man kan stå för att bevittna det hela, men det räckte inte för en av turisterna som ville komma närmre än så. Varför ville han komma nära? För att ta en bild med mobilen…

Skulle du våga dig på något såhär, rent ut sagt, korkat? Han riskerar inte bara sitt liv utan även björnarnas för att om anställda i parken behövt ingripa kunde det ha slutat illa.

Som tur är för mannen så verkar björnarna knappt bry sig, förmodligen så har de full fokus på all den smaskiga laxen som finns att fånga. Men tänk om björnarna fått för sig att mannen var där för att utmana björnarna om deras fiskerevir? Det kunde ha slutat riktigt, riktigt illa.

Vad är det galnaste du gjort på en resa? Kommer det i närhet av den här mannens upptåg?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.