Vandrings-, cykel- & längdskidresor

Missa inte att få in inslag av vandrings-, cykel- & längdskidresor på ditt nästa äventyr! Tänk att vandra i bergen med makalösa vyer åt alla håll, att cykla runt en ofattbart vackert sjö i underbart klimat eller att ge sig ut på en ordentlig längdskidsresa i Aplerna.

Allt det plus mycket, mycket mera går att göra nuförtiden. Det är inte heller särskilt krångligt eftersom att om du köper en skräddarsydd resa så ingår allting som du kan tänkas behöva. Färdiga paketresor kostar oftast mer än om man skulle boka allting på egen hand men man slipper också oerhört mycket huvudvärk och administration.

Ska jag ut på ett backpackingäventyr så bokar jag helst allting på egen hand men om jag ska ut på en kortare äventyrstripp så är det skönt att ha allting ordnat på förhand. Fast det kanske säger mer om hur dålig jag är på att planera än något annat. Hur man än gör så är det alltid en bra idé att själv jämföra priserna för att se vad man får.

Vandringsresor

Tänk dig att du åker på en resa och när du kommer hem så har du massvis med goda minnen men även förbättrad kondition. Inte illa va? Många anser att vandringsresor är den perfekta blandningen av avslappning och ansträngning med goda vänner.

Efter att ha vandrat i ett par timmar så smakar allting från öl till mat godare och man kan sträcka ut sig med gott samvete i slutet på dagen. Inte bara det utan även landskapen blir vackrare när man vandrar mot sitt mål.

Läs mer om att vandra i Sverige på hemsidan Friluftsliv!

Vandrings-, cykel- & längdskidresor

Cykelresor

Om du tycker att det tar för lång tid att ta sig fram till fots så kan cykeln vara ett härligt alternativ. Cykelresor blir allt mer populära och det är lätt att förstå. Det låter riktigt härligt att ha solen i ryggen, slingrande vägar framför sig och vacker omgivning runtomkring sig.

En rätt så klockren kombination skulle jag säga. Speciellt om du har en fläktande vind i ansiktet. Det är inte ovanligt att cykelresor i kända vindistrikt så att man på kvällen kan åtnjuta vinprovning. Snack om att blanda nyttja med nöje!

Vandrings-, cykel- & längdskidresor

Längskidresor

Är du efter en lagom ansträngning fast i vinterlandskap så behöver du inte hänga läpp. Det är nämligen bara att få på dig längdskidorna, ibland enklare sagt än gjort, och att ge dig ut i snön. I Aplerna!

Skidresor bjuder på otroliga naturupplevelser och med rätt aktör så ingår även duktiga guider och vallakunnigt folk.

Allt för att skidresan ska bli så enkel och framförallt så rolig som möjligt. Det vore ju inge vidare att åka till Alperna för att stoppas av dåligt glid. Även om många skidresor är inriktade mot just längdskidåkning så går det ofta bra att åka utför om man vill.

Så missa inte att boka in några vandrings-, cykel- & längdskidresor under ditt nästa äventyr!

Vandrings-, cykel- & längdskidresor

Tack för att du läste ”Vandrings-, cykel- & längdskidresor”! Behöver du någon att åka med? Läs mer om Resekompisar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.