Weekendresa – Härlig avstickare

Att åka på en weekendresa kan verkligen ladda upp batterierna. Känner man fort att komma bort en stund så är det helt perfekt. Bokar man någorlunda tidigt och då helst inom Europa så brukar det gå att komma undan billigt.

Så att du vet: Länkarna är Affiliatelänkar.

En perfekt weekendresa kan se helt annorlunda ut för en annan men som tur är så finns det ett gigantiskt utbud. Allt du behöver göra är att bestämma något sånt ungefär på var du vill åka eller vad du vill hitta på. Resten löser sig självt när du börjar gå igenom utbudet.

Även om weekendresor oftast är spontana påhitt så kan man ju komma undan billigare om man bokar i förväg. Det blir också lättare att planera om man har hyfsat bra framförhållning.

Så snacka ihop dig med dina kompisar. Varför inte till exempel ta en tur till vackra Sicilien för att äta och dricka gott? Det finns så mycket att se inom Europa att man får beslutsångest.

Barcelona är en fartfylld färgklick som man verkligen borde se minst en gång i livet. Njut av underbar mat, konst över hela staden och en allmänt avslappnad och härlig atmosfär.

10 billigaste länderna att backpacka i

Billigt att boka weekendresa

Utnyttjar man kampanjer och sidor som erbjuder grupp-deals så kan man verkligen resa billigt. SecretEscapes är en sådan sida som man kan kika igenom då och då för att hitta riktigt billiga kampanjer, perfekta för avstickare. Du får även 150 kr i rabatt som ny medlem, det skadar ju aldrig.

Andra sätt att boka billigt på är att leta kampanjer på sidor som Booking och liknande. När du har hittat någon att resa med och bestämt någorlunda var ni vill åka så kan ni kika in Det Här Inlägget för tips på hur ni kan boka ert flyg billigt.

Var åker du?

Var vill du åka på din nästa eller första weekendresa? Är det sol och bad som gäller? Eller är fokusen på shopping och att äta gott? Det finns mycket att göra och man behöver ibland inte ens åka särskilt långt för att få uppleva något nytt.

Man ska inte underskatta vad Sverige har att erbjuda när det kommer till upplevelser. Har man tur så blir ju restiden betydligt kortare också!

Här kan du boka weekendresor

Lista med hemsidor där du antingen kan boka flyg, upplevelser, resor eller fler på en och samma sida. Hoppas den kommer till användning.


Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.