Bagageförvaring i Bangkok/Suvarnabhumi

Har du bara ett par timmar till övers och vill in i stan utan att konka med dig bagaget från Suvarnabhumi? Eller är du redan inne i stan och vill gå runt innan du åker till flygplatsen? Det finns lösningar för bägge problemen!

Om du mellanlandar och har lång tid till nästa plan så kan du hinna med att besöka Bangkok lite innan du reser vidare. Då kan det vara skönt att lämna bagaget på bagageförvaringen på flygplatsen.

Likaså om du ska till flygplatsen men har ett par timmar kvar att spendera inne i stan så kan du förvara ditt bagage på köpcentret MBK eller Terminal 21 innan du åker till flygplatsen.

I det här inlägget får du reda på hur mycket det kostar samt var du hittar bagageförvaringen.

Tips om Boenden

Bagageförvaring Suvarnabhumi

Väl inne på flygplatsen så hittar du bagageförvaringen genom bolaget AIRPORTELs nere på plan B på vägen till Airport Rail Link. Det vill säga smidigt placerat så att du kan dumpa bagaget, åka in till stan och sen hämta upp det på vägen in i flygplatsen igen.

Priserna ligger på cirka:

  • För en dag: 100 THB
  • För 5 – 7  dagar: 500 THB
  • För 26 – 30 dagar: 2,000 THB

Man behöver alltså inte hämta ut det samma dag som man lämnar in det utan man kan lämna överflödigt bagage på flygplatsen om man ska flyga vidare samma dag eller inom ett par dagar.

Bagageförvaring inne i Bangkok

Vill du shoppa lossa inne i stan så kan du göra det och tack vare gratis bagageförvaring på två olika köpcenter så slipper du släpa med alla resväskor.

På MBK kan du hitta bagageförvaringen på våning 6 inom zon B.

På Terminal 21 kan du hitta bagageförvaringen på våning 1F i området med Tokyo-tema.

Bägge är öppna från tio på morgonen till tio på kvällen och är kostnadsfria att använda. Dock så behöver man lämna något slags ID, oftast pass, som deposition för att få nyttja bagageförvaringen.


Läs om två populära reseförsäkringar för backpackers!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.