Bäst priser i Sydostasien på boenden?

Det finns ju en hel uppsjö med olika bokningssidor och förmedlare för boenden. Det här inlägget handlar om en som många anser har bäst priser i Sydostasien. Ska man boka boende vill man ju gärna göra det så billigt som möjligt.

Så vilken sida anser många ha bäst priser i Sydostasien? Jo, Agoda! Även om Booking och Hostelworld också är väldigt populära så brukar Agoda ofta kunna erbjuda bättre priser.

Givetvis så kan det ju skilja sig en del också när olika sidor erbjuder någon slags kampanj.

När jag jämförde kostnaden för Lub D i Siam Bangkok så skiljde sig priserna rejält. Agoda har ett erbjudande för 351 baht, Booking tog 470 baht medan Hostelworld tog 600 baht för samma slags boende.

Så det kan faktiskt skilja sig en hel del i pris när man jämför mellan olika bokningssidor. Att hitta sidan med bäst priser i Sydostasien kanske tar lite tid ibland men det är faktiskt helt klart besväret.

Pengarna du sparar in på boendet kan du istället spendera under resans gång på till exempel mat, dryck, upplevelser eller andra roliga saker.

Så nästa gång du ska boka något, gå inte bara in på första bästa sidan utan jämför mellan olika bokningssidor. På så sätt kanske du kan spara en hel del pengar, framförallt om du hittar en sida som har en riktigt bra kampanj.

Genom att spendera lite tid på att hitta bäst priser i Sydostasien så kan du verkligen förhöja förnöjelsen av din resa.

Så nästa gång du ska boka boende, kika in Agoda, Booking och Hostelworld(framförallt om du ska boka hostel då det är deras specialitet). För varför betala dubbla priset om en annan sida har bättre priser? Det är ju faktiskt bara ett sätt att slänga bort pengar på.


Kika in sidan med Tips om boenden från backpackers till backpackers!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.