Booking Deals på olika platser i Sydostasien

Med Booking Deals är det lätt att hitta prisvärda boenden. På den här sidan hittar du ett flertal olika exempel på platser i Sydostasien med kampanjpriser på boenden. Ibland kan du hitta billigare hotell än hostels!

Booking Deals Koh Phangan Thailand

Koh Phangan, den kända eller ökända festön, där man kan njuta av ett Full Moon Party man aldrig lär glömma.


Koh Tao Thailand

Koh Tao, ön där många väljer att ta sitt dykcertifikat tack vare låga priser och vackra omgivningar. Ön har tyvärr också en mörk baksida då det skett många mystiska dödsfall där genom åren.

Koh Samui Thailand

Koh Samui, en väldigt vacker ö som har mycket att erbjuda för backpackers och resenärer. Vare sig du vill festa eller slappna av så har du goda möjligheter att göra just det. En motorcykeltur runt ön är något som man sent lär glömma. Stränderna Chaweng och Lamai anses ofta vara populärast.

Kuala Lumpur Malaysia

Kuala Lumpur är Malaysias huvudstad. Här finns det gott om olika saker att uppleva, som till exempel vackra Batu Caves. Här kan man gott och väl spendera ett par dagar innan man reser vidare in i landet. Vill du ha fler förslag på saker att göra så kan du kika in listan med 15 förslag på utflykter i Kuala Lumpur.


Vang Vieng Laos

Vang Vieng är partystället nummer ett i Laos och med Booking Deals kan du enkelt hitta billiga boenden. Spara pengarna till festande och träffa härliga personer på hostels runtom i staden!

Luang Prabang Laos

Laos gamla huvudstad som sedan ersattes av Vientiane. Här finns det nästan fler tempel än hostels och man har nära till underbart vackra Kuang Si Falls.


Vientiane Laos

Den nya huvudstaden som är ett populärt ställe för Thailands-resenärer som vill förnya sitt visum. Här finner du bland annat en lång nattmarknad längs floden och du kan se Thailand på andra sidan det smala vattendraget.Kika in sidan med tips från backpackers till backpackers om bra boenden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.